BM och läkarbesök

Hallå i stugan!
 
Vart på språng idag. Vart på äventyr med syster litegranna och sen har jag vart hos BM och läkarbesök för att kolla upp magbesvären jag haft. Hjärtat slog fint på lill*n och det var som den vackraste musiken jag hört. 160 slag i minuten ungefär så det var alldeles fint. Sedan var det dags för läkaren. De klämde lite och kände och fick ta blod och urinprov. Alla såg fina ut men de sa att troligtvis har jag gallsten och därav gallstensanfallen.
Det ska skickas en remiss för ett ultraljud för att konstatera gallsten så vi får se när jag blir kallad. Tyckte kunde titta upp det där och då men nej tydligen inte. Så egentligen kan jag hoppas på att ett anfall kommer inatt igen så får jag åka till akuten så kanske de kan göra ett där efter att man fått sitta där X antal timmar :P
Lite update från mig. Nu ska jag ha en lugn valborg! Ha det bra ni också! Kramen! 
 

Vi har det spännande här hemma

Kom hem igår från en jätterolig kryssning jag åkte på i helgen. Med familjen och träffade pappas tjej och hennes familj och de var jätteroliga och trevliga och det var en väldigt rolig kryssning även om jag fick dricka cola hela tiden :P Trots en del skit så var det roligt!

Däremot under natten hade vi det intressant. Fia och pappa fick ont i magen efter maten och under natten blev jag jättedålig. Fruktansvärda magsmärtor och kramper och kräkor och min syster som fick ta hand om mig stackarn. Vi trodde på matförgiftning.

Kramperna kom tillbaka inatt och mamma följde med mig till akuten. Men samma som natten innan, ont i en timme sen mår jag bra igen. Det ser ut som att jag har råkat ut för gallbesvär (som visst är vanligt vid graviditet) så det blir en hel del kokt mat, inge läsk och en del motion nu. Ska till läkaren imorgon för bedömning om det verkligen är gallbesvär så jag kan få medicin som även får ätas under graviditet :)

Så vi har det spännande här hemma! Aldrig är det lugnt men det gör väl livet lite roligare antar jag haha!

Vecka 16 (15+0)

Ännu en vecka har gått! Dagarna går ganska fort nu. Det gillar vi skarpt. Förut räknade man dagarna hela tiden men nu glömmer man bort det stundvis. Magen känns som att den snart ska explodera, men det är mysigt! Jag vill ha en stor mage nu nu nu! Mår inte alls så illa längre. Bara om det gått länge mellan måltiderna, eller om jag äter för fet mat eller alldeles för fort (som jag gör när jag är hungrig) :P

Om 16 dagar är det dags för ultraljud! Jag är så spänd på att se vad det är för krabat där inne! Så mysigt att kunna se sin lilla bebis. Så jag längtar tills du kommer ut till oss! <3

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0