syskonen

Ville bara gå in och säga att jag har dom bästa syskonen i stan <3
 
 
OCH JAG HAR FÅTT ÖRONINFLAMMATION OCH HAR FEBER SÅ JAG SÄGER TACK OCH GOD NATT OCH NU GÅR JAG I IDE!

Utgång

Var ut igår med syster, pojkvän och kompisar. Satt hemma och hade förfest och sen blev det syltburk på Bill o Bob och sen var det ju kört... Eftersom jag nästan aldrig dricker så är min toleransnivå inte så hög. Så blev ganska full. Men fan hade en sån jäkla trevlig kväll. Kul när en kille stirra på mina tuttar och Kisselie klämmer precis på dom så han ser och blir alldeles generad. Stackars kille ^^ Drog vidare till pitchers sen och jag har inte så mycket minnen därifrån... Kommer hem oskadd iaf. Men idag mår man som man förtjänar. Ska aldrig mer dricka. Ta ett långt bad nu... ciao!

Inte för mig helt enkelt

Tydligen kan alla (då menar jag inte alla men nu förstår vad jag menar) bli gravida och få bebisar. Men inte jag. Jag har fattat nu universum. Att vara mamma är helt enkelt inte för mig. Du behöver inte skrika det till mig längre.

Fan i helvetes jävla skitliv vad jag hatar det här! Vore det inte lättare att bara skita i allt?

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0