Ont i magen :)

Ätit 3 påskmiddagar på 2 dagar och nu har jag såå ont i magen och vill inte ha mer sån här mat på 3 år känns det som. Som tur är har jag ju till julen på mig att vila haha! Ägghalvor och räkomelett ät mina favvisar bara så ni vet haha! :)

Men vet ni vad! Det är bara typ 40 dagar kvar till lajv! Längtar som faaan! Enda jobbiga är att jag vet inte hur jag ska hinna sy något. Vill ha en klänning, men vet ju inte hur fet jag kommer vara och denna månad är jag fattig. Så kommer väl få tvinga Mia (min personliga handledare i sy kläder) en vecka innan lajvet hehe! Men jag tror på det här ^^

Nu ska jag hem och vila i soffan med en mysig filt mmmm <3

GLAD PÅSK!!

Sebastian blir storebror!

Ja ni läste rätt! I oktober ska min älskade Sebbe bli storebror! :D Som vi har längtat! Sa att 2013 ska bli ett bättre år och det verkar det fasiken bli också!

Var på ultraljud idag och bestämdes då att jag var i 11+2! Fick tyvärr inga bilder med mig då det ännu bara är en liten liten plutt där inne men hjärtat slog så fint! Försökte att inte gråta men när läkaren sa "grattis du är gravid" då var det kört...

Gått i flera veckor och undrat om det är ett barn där inne och om det lever och det gjorde det och jag är så lycklig nu!

Förutom att illamåendet är hemskt så tycker jag att det är underbart ;)

Så från och med nu blir detta en gravidblogg antar jag! :)

Jaha då var man tillbaka igen

Börjar jobba inatt! Vart ledig ett tag nu och känner mig otroligt seg men ska bli lite skönt att komma igång också! Jobbar inatt, ledig imorgon då älsk fyller år och sen jobb sö, må, tis. Blir nog bra det här! Jobbar bara till 5 o inte halv 8 så får komma hem liiite tidigare iaf ^^


Det ska bli stora ändringar på bloggen sen men mer om det senare när jag vaknat till liv igen efter jobbet ;) hare gött!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0