Imorgon är det 4 veckor..

... Sen lillebror föddes! Har det gått så snabbt? Här hänger man inte alls med ska jag säga. Dagarna bara flyger fram med blöjbyten, amning och försöka hålla igång ett hem. Har smått börjat socialisera mig med folk igen nu! Börjat våga gå utanför dörren haha. Hade glömt bort hur mycket planering som krävs för att ta sig utanför dörren som småbarnsförälder! Men oj så mysigt det är. Jag kan inte fatta det, är han verkligen här? Kommer han få stanna?

Har fortfarande ganska svårt att sova trots larm. Vill gärna känna så att han andas hela tiden. Simon har börjat med en ny rutin att vid 22 blir han superpigg och ganska skrikig och fruktansvärt tuttig till 1-2 på natten. Sen somnar han dock och sover till 5-5.30 i sin egen säng, vill amma och sover brevid mig efter det. Så ganska bra har jag det ändå :)

Imorgon ska vi till BVC igen för mer vägning! Hoppas att han gått upp sådär fint igen den här veckan! Hittade Sebastians BVCbok med längd och vikt och sådär. Simon 3 veckor vägde 4500g och var 53,5cm. Lika mycket och lika lång var Sebbe vid 6v ålder så man märker att det verkar vara bra skillnad på kvalitén på mjölken. Kanske kan amma längre denna gången då! Men tjockisen har snart växt ur 56! Hinner ju inte plocka fram alla kläder innan han växer ur dom! 
 
Vad kan jag mer säga. Jag bara stornjuter. Är orolig, saknar Sebbe men njuter ändå för fullt.
Simon kom med ljuset. 
 

Årsdagar

Nu börjar årsdagarna igen. Idag för 2år sedan hade jag BF med Sebastian! Visste inte då att det var en kille men kände det på mig. <3

Updates

Helt otroligt vad tiden flyger fram nu! Varför gjorde den inte det när man var gravid? ;)

Imorgon onsdag blir Lillebror Simon redan 3 veckor! Förra onsdagen var vi på BVC för vägning och han vägde då 4080g! Så det går verkligen åt rätt håll. Amningen funkar jättebra och har gjort ända från början.

Jag är så lycklig just nu. Men också så orolig. Var jag orolig innan är det inget mot nu. Så fort han har prickar tänker jag direkt på röda hund och eksem och en massa annat. Vågar inte fila naglarna för tror jag ska bryta fingrarna på han. Han är snorig på kvällen och morgonen så jag måste känna så att han andas var 10e minut trots larm.
Även börjat tänka på och sakna Storebror Sebbe mer nu. Fantiserar om hur det skulle vara att ha min första kille här också. Det känns tyngre igen allting. Kan vara för hans tvåårsdag närmar sig... Var mina känslor i ett kaos innan är det inget emot nu.

Men Simon tar mig igenom. Oj så jag älskar den lilla människan. Kan inte sluta le varje gång jag tittar på honom. Jag upptäcker mig själv med att drömma om när Simon blir större. Jag har börjat tillåta mig själv att hoppas att Simon faktiskt får vara här på sin 1års och 2års dag och flera framöver. Det är ett steg i rätt riktning tycker jag <3

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0