En perfekt lillebror

Med namnet Simon föddes kl. 16.17 på onsdagen efter 7min krystvärkar! Han var 50cm lång och vägde 3846g
Han är helt perfekt och vi är så lyckliga. Vi mår alldeles utmärkt och bara myser. Känns lite tufft att tänka på att det fattas en liten kille bland oss men just nu fokuserar vi på Lillebror.

Han är inte så lik Sebbe som var lik min bror utan är mer lik pappa sin men fin för det ;)

Ingen bebis inatt.

Var uppe och vanka till 2-halv 3. Sammandragningar så jag nästan grät. Fick göra undersökning vid 1 och inget hade hänt :( fick citodon och sovyabletter. Vanka ett tag till tills jag däckade.

Idag har jag små små sammandragningar som ändå gör ont på ett annat sätt. Hela ryggen strålar satan och sån himla mensvärk. Jag vill bara gråta. Orkar inte en till dag med onda sammandragningar varannan minut tills jag spyr och inget som händer.

Cytotecen ingen fara så... Bebis mår finfint men jag är så trött... Ska försöka komma på en annan lösning med bm. Hoppas dom lyssnar...

Uppdatering

Ingen bebis än om någon undrar ;) kört 6-7 doser med cytotec nu och än så länge inga problem. Får små doser utblandade i vatten som jag dricker.

Jag har förjävliga sammandragningar som kommer väldigt tätt nu! Senaste undersökningen var jag öppen 1cm och tappen 1cm och framåtriktad så det går framåt!

Får Inge mer cytotec nu inför natten. Blir det värre ändå under natten görs en ny undersökning där det bestäms vad som ska göras. Ligger förresten på en annan kvinnoavd så väntar på att det ska bli värre så jag får åka ner till förlossningen :D

Så nu ska vilas och hoppas på lite sömn men också mer smärta!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0