Tänk, snart är det dop!

Snart är det dags! Dop på lördag! Som jag hållt på och velat och planerat och tjatat om det här och snart händer det. Första gången jag får vara med om att vara förälder på ett dop. Känns ganska häftigt faktiskt! 

Klänningen är ju här hemma och väntar och den är underbar.
Imorgon ska jag och syster baka
På fredag köps resten av alla grejer och allt körs ut och görs iordning.
Lördag är det dags :D

Planering med prästen är färdig och jag tror vi har valt rätt psalmer och sådär. 
Och istället för läsa Fader Vår så kommer vi att läsa gud som haver barnen kär.
Tycker det var en fin idé. 

Men så har det ju snöat idag och varit kallt... snälla snälla snälla kan det bli varmt igen?! Vi skulle ju sitta ute och det här jävla vädret förstör ju allt! Får nästan lite lust att gråta. Men bara att be och hoppas på fin fint väder så att dopet kan bli precis så fint som jag har föreställt mig. Vet inte men känns så viktigt. Simon bryr sig ju inte direkt men känns så viktigt eftersom vi ej hann ha ett för Sebbe.  Var lite jobbigt för självklart kom frågan upp om det här är första barnet när vi var hos prästen. Jag vet fortfarande aldrig vad jag ska säga. Mitt hjärta vill säga nej att storebror är i himlen men huvudet sa att vi inte ville ge oss in i det pratet med en präst så det blev att vi sa att det var första och fortsatte låtsades som att allt är på rosa moln. Känner skuld på en gång som om jag förnekar sebbe :( Tuff sits!!!
 
Men iaf. snälla ge oss bra väder och låt allting gå så bra som möjligt! 
 
 

Uppdatering

Nu var det en stund sen jag skrev.

Jag jobbade i helgen och därför lördag, söndag och måndag var jag däckad. Det var sista helgen på ett tag nu. Det är för mycket pusslande varje gång för D vågar inte sova själv med han än, men det förstår jag. Känns lite trist för det är bra extra pengar men snart är det ändå dags att gå tillbaka till jobb :) Kommer sakna mammaledigheten ändå känner jag när jag väl tänker efter.

Jag håller på att bli tokig här hemma däremot. Den 17e beställde jag en bok från bokus. Det stod att det skulle ta max 8 dagar innan den var här. Jag fick sen ett mail den 25e där det står att den har skickats och skulle komma om 2 dagar. Det har den inte gjort och fick nu ett mail där man kan följa sändelsen och då står det beräknad leverans 2/5! Alltså jag fattar att det kund ta lite längre tid med påsken men vafan såhär länge?? Det är en skolbok och jag skulle behöva dom här dagarna för att plugga men går ju inte nu och då kommer jag få in grejerna försent till skolan. Blir det mer försenat sen ska jag fan ha pengarna tillbaka! ÅÅÅH blir så arg!!!!!!

Men var på samtal med prästen idag om dopet och jag tror det kommer bli så fint <3<3

Träning!

Legat på latsidan ett bra tag nu. Insåg i början på veckan att det bara var en månad kvar innan vårruset. Min kompis berättade att han var ute och sprang varannan dag så jag hakade på i måndags, onsdags och idag,
Måndag: 5km. Vila efter 2,5 och lite gå.
Onsdag: 5km. Vila i 1min efter 3. Tid: 40,38
Idag: 5km utan vila! 38,53min!

Jag ska ju ner till 35min till vårruset och det kanske jag kommer klara! Känner mig sjukt stolt idag och kände mig så duktig efteråt. Ser liksom fram till att gå ut och springa så det här kan bli bra! Ska bara orka öka takten per km liiiiite mer varje gång.

Så ikväll ska jag festa på en sallad och känna mig allmänt bäst!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0