BVC besök

Extra vägning av min lilla kille idag. Han har ju gått upp tidigare men kanske inte så mycket som han velat. Idag vägde han 6580g och har alltså gått upp 200-220g på två veckor. Inte massor men helt okej! Han följer sin egen kurva nu som är -1 kurvan. Därför är han också lite kortare på längden och även där på -1 kurvan. 65cm idag. :)

Känns okej att dom iaf säger att det planar ut sig så kan man lugna ner sig lite på den fronten. De tyckte att vi kunde byta till Semper ersättning 2 nu som är lite mer i så kanske det hjälper på traven också. Den är lite tjockare typ så han kan äte lika mycket men ändå få i sig mer liksom :)

Han är fortfarande hostig men börjar bli bättre så vi andas lite bättre här hemma nu! Nu ligger fokus på dopet :D
 
 
 
 
Louise
2014-04-13 @ 13:27:28
URL: http://lowice.blogg.se

Han är ju så fantastiskt söt, lilla Simon! :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0