Levande igen!

Sista dagen jag kurerar mig. Imorgon ska jag äntligen tillbaka till praktiken! Verkligen vart en superbra tid för kroppen att komma på att den har astma... ah well. Jag längtar tillbaka! :)

Simon mår också mycket bättre och är min glada och pigga kille igen. D ska ha han hela dagen idag så jag ska bara rå om mig själv så att jag är mitt allra bästa jag imorgon :) Ska ta en lång dusch, vila, läsa och sy färdigt byxorna till lajvet nångång! Så idag blir det en jag dag. Känns helt okej.

Imorgon är man i fas igen. Tar nog med mig min inhalator iaf. Är det meningen att man ska ha med sig den hela tiden nu eller? haha vet ingenting :P

Det är fan inte sant!

Praktiken började ju igår och första dagen var riktigt rolig! De som jobbade där var jättetrevliga och t.o.m en som läser min blogg! Fantastiskt kul :D

Inte lika kul och självklart att det ska komma nu är att jag är sjuk. Hade lite rethosta igår men inget mer. under natten dock började jag bli mer snorig och fick tryckkänsla över bröstet. Fick svårt att andas. jätteläskigt. Sjukanmälde mig och tog mig senare till läkare. 38, 4 grader, syresättning på 89%. Jättesvårt att andas så jag fick luftrörsvidgande och blev alldeles skakis. Efter en del prover så kom de fram till astmaanfall pga allergi. Så fått ut mer luftrörsvidgande, sån där inhalator om astman kommer tillbaka och penicillin. Så ska väl gå en snabb kur och hoppas det blir bättre så jsg kan gå tillbaka till praktiken!

Min bebis har feber och är snorig också så vi har sjukstuga här hemma.

Självklart under praktiken... :(

Imorgon börjar det!

Praktiken! AAAH! Jag är superdupernervös! Allt jag läst är som bortblåst och jag känner mig som att jag ska börja i en ny skola ungefär. Känner mig inte särskilt vuxen just nu alls faktiskt... Hur ska detta gå?? Tänk om jag bara totalt gör bort mig? Praktiken har hela tiden känts så långt bort och nu är den här!

Börjar dagen med att vara med syster och BVC besök för min bebis. Kanske ska övertala syster att luncha med mig för att lugna nerverna haha. Börjar kl. 13 och kör till 21.30 imorgon! Jag brukar ju typ gå och lägga mig den tiden. Kommer vara helt slut när jag kommer hem!
 
Min hjärna kan inte sluta arbeta just nu och jag kan inte komma till ro. Vad ska jag ha på mig? Vilka skor ska jag ha? Gympaskorna eller tofflorna? Vart går man in? Vad kommer jag få göra? Bli inkastad direkt? Kommer min handledare vara snäll? AAAAH.
Jag har dränkt mig i chokladpudding ikväll och har så ont i magen men tyvärr är jag sådan att jag först är en rejäl gottegris och sedan stressäter jag. Dålig kombo... 


HUR SKA DETTA GÅ????

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0