Vila i frid

Himlen har fått ännu en ängel. Ingen liten tjej eller kille denna gång utan en änglamamma. 
För ca 1 år sedan förlorade hon sin dotter i en tragisk olycka och nu är mamma och dotter förenade.
Otroligt tragiskt att en mamma inte orkar leva längre utan sin dotter (och ska behöva det) men jag ser henne som stark. Att hon faktiskt vågade. Man har själv haft många mörka tankar ibland (i början mest då) men hon vågade faktiskt. Jag känner henne inte egentligen men mina tankar går ut till henne och hennes nära ändå.

Idag är det även 1 år sedan en annan änglamamma förlorade sin son. Jag har läst hennes blogg många gånger och hennes statusar på facebook. Vi bor för tusan i samma stad men har aldrig pratat med varandra. Hennes öde rör mig hela tiden till tårar. Mina tankar går till dom och deras guldänglaklimp Benjamin.
Hennes blogg: http://www.nattstad.se/IcreateMyOwnDestiny

Vila i frid alla änglar! 
 
 
 
 

Man kan bara man vill!

Hade examination idag i en kurs. Haft 40 graders feber i 2 dagar och var fortfarande skakis idag. Men trots sjukdom och en kille som vägra flytta sig från mina bröst fick jag ett B :D Nu väntar en kurs i psykiatri. Blir spännande!
Jag är så himla nöjd med mig själv just nu känner jag!

Däremor var jag nog inte diciplinerad nog för att ta uppehåll från träningen. Gått med mamma 3 dagar i veckan men så åkte hon till fjällen. Så skulle jag träna själv... gick inte alls. Tränade step i söndags och dagen efter låg jag med 40 grader. Ska försöka lura med mamma på ett jympapass imorgon tror jag hehe :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina killar och övertala stora killen om att resa utomlands över lilla killens 1års dag är en jättebra idé. God natt!Sjukstuga

Jag har blivit sjuuuuk :( Usch har feber och är förkyld och är allmänt jätteseg. Försökt att inte pussas alltför mycket med lillkillen men det är ju skitsvårt! Behöver egentligen plugga då jag har prov på onsdag men just nu orkar jag bara fokusera i 20min åt gången. Får ta en lång pluggdag imorgon...
Måste visa ett par byxor Simon fått av gammelmormor! Så jäkla gulliga!!!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0