Drömmen!

Japp, när jag är färdig med uskautbildningen så blir det mer plugg för mig. Kommer söka till att utbilda mig till specialistundersköterska med inriktning barn. Efter det finns det möjlighet att om jag nu lyckas kunna jobba på förlossningen! Det är min dröm!!!

Jag SKA bli barnmorska men känner att jag vill nog jobba som uska ett tag och verkligen känner på innan jag börjar studera till sjuksköterska. Men att jobba på förlossningen... oj oj oj det skulle betyda hela världen för mig. Det är drömmen!

Så jaha... jag blir väl aldrig färdig i skolan haha =)
Louise
2014-07-30 @ 08:56:00
URL: http://lowice.blogg.se

Finns det en sån utbildning här i Västerås?!

Svar: Nej men på distans! Dock i Växjö men man behöver ju inte åka dit så ofta
Carro - Änglamamma och mamma till Simon

Louise
2014-07-30 @ 22:50:20
URL: http://lowice.blogg.se

AH I see! Jag är också sugen på specialist utbildning. Väger mellan palliativ och barn, så otroligt svårt att välja.. :D

Svar: Fanns en med inriktning operation, anestesi och intensivvård också som jag också blev väääldigt sugen på! Jobba på intensiven är ju mitt andra val jag vill göra... Så mycket och välja mellan :O
Carro - Änglamamma och mamma till Simon

Louise
2014-07-30 @ 23:23:44
URL: http://lowice.blogg.se

Åh, men det är ju verkligen svårt! Man vill ju vara överallt och jobba :D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0