Måste skryta lite

Jag är så nöjd över mig själv! Det gick ju jättebra på vårruset som ni vet och att jag nu peppar inför blodomloppet. Tänkte först springa 5km och klara tiden på vårruset men har ett helt nytt mål nu - jag vill klara att springa milen! Jag började med att igår springa 6km i rocklunda spåret. Ni som sprungit där vet ju att det är fruktansvärda backar där så jag är så jäkla nöjd över mig själv. Så nu jäklar blir det hårdträning inför augusti :D

Dock är studietakten sänkt... Jag vet inte vad det är men jag orkar inte med plugget. Hade sån energi men jag bara orkar inte :( var påväg att bli avbrottad så var bara och sänka. Men nu ska jag ta tag i det igen! Jag ska läsa den här otroligt tråkiga kursen hälsopedagogik på 50% sen höjer jag igen så jag äntligen kan bli färdig uska nångång! 

Ska mysa med mina killar i helgen och på måndag börjas det!

När man inte har råd med mössor får man göra en egen...


Här är inte var jag vill vara

Jag vill inte skriva alltför långt om detta och det är inte för att skapa en diskussion. Men jag tänker bara hela tiden att jag vill ta mitt pick och pack och lämna det här landet. Det här är inte ett bra land. Det här är inte mitt kära Sverige. Det är ett sverige fullt av hat och rädsla för allt som är annorlunda. Men vart ska man åka? Hela europa verkar ju ha blivit som galna och ska kasta ut alla och stänga gränserna. 

Man kan ju vara glad att Simon är blond och blåögd för snart kommer vi ju komma tillbaka till den mörka tiden då man ska se ut så annars råkar man illa ut. Man får bara hoppas på att han inte börjar gilla killar för då ska han ut! Men gör han det, ja då får jag väl bara skaffa fler barn. För det är ju där kvinnan ska vara. I köket, och inte heller får vi väl rösta snart heller. 

På vilket sätt är det här att föra Sverige framåt? Snart kommer vi tamigfan regriderat oss tillbaka till 1700-talet och just nu känns det faktiskt mer tilltalande att leva då. 
Nej jag skäms verkligen över hur människor ens kan stå bakom detta.
Hur troligtvis mina vänner och nära kan ställa sig bakom detta.
Jag skäms! 

2000-talets Sverige kommer i historien gå till att bli lika illa som 1900-talets alla krig och förstörelser. 

Har vi inte lärt oss något genom tiderna?

Jag älskar människor egentligen, men jag tycker att vi är den absolut dummaste, egoistiska och elakaste djurarten som finns. Vi är roten till all ondska. Men det kan inte finnas ondska om det inte finns godhet och för denna tycker jag ändå om oss. En hatkärlek känner jag definitivt för människosläktet. 

Men ska vi börja gå bakåt nu kan vi lika gärna utplåna oss och börja om från början och bara hoppas på att nästa gör rätt.

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0