Födelsedag

Idag för 3 år sedan föddes min första son Sebastian. Han fick inte vara med oss längre än 5,5mån men han är ändå alltid med oss här i våra hjärtan. Jag saknar han och undrar ganska ofta hur livet hade sett ut om han levat. En 3råing hade vi haft rännandes här hemma... Känns alltid så underligt att tänka på. Ibland känns det som att det är inte mitt liv, eller det var i en annan livstid. Ibland blir det skärande tydligt. Så underligt.

Men grattis min älskade ängel! Vi har tänt ljus hemma och jag kommer inatt på jobbet och tänder.
Vi älskar dig och saknar dig! <3

24/11

Vecka 48 nudå. Om 4 dagar ska jag lämna in en uppgift till skolan och i vanlig anda har jag fortfarande inte öppnat boken... Jag får motivation men den dör ut lika fort. Jag är i en riktig läsa bok fas just nu men inte de böcker jag borde läsa såklart.

Imorgon ska jag på dejt med sambon medan lillkillen är hos mormor sin. Vi ska se Hunger games :D Jag älskar böckerna och gillar verkligen filmerna. Sambon är inte lika pepp men han får välja film sen hehe. Sen kanske det blir käka lite. Vi får se vad klockan blir. Kanske blir en drive thru donken istället haha :D


20 November 2014

Vart på stan med mamma idag. Käkat, hängt och bara haft det trevligt. Jag har vart sugen på prinsessbakelse i ungefär 2 veckor så jag var tvungen att köpa med det hem. Så ikväll ska det mysas och tjockas.

Jag har inte kunnat sminka mig på några månader (flera, många) då jag får hemska utslag och eksem och asjobbig klåda runt ögonen. Jag la ner lite extra pengar och beställde hem allergitestat smink. Och nu mina fina medmänniskor så kan jag göra mig snygg igen hehe! Inte alltid men ibland. Nice!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0