8/6-15

Igen så bara springer tiden iväg så jag knappt hinner mig. Privatlivet är så skit så det finns inte så vill inte ens nämna det för då börjar jag gråta. Jag är bosatt hos mamma med sonen av olika skäl och bara blä...
 
Men! Det nya jobbet är awesome. Jag har ikväll gjort första passet på egna ben efter upplärningen. Bara för att jag hoppades på en lugn kväll så gick ju allt skit såklart... Haha inte riktigt men det blev en del att göra. Skulle sätta kateter och det var spännande. Så under hela kvällen annars var jag vak åt en rymningsbenägen dement tant som var superstark som troligtvis kunnat kört över mig med rullatorn om hon ville det haha. Så jag hade fullt upp men det är kul. Kvällen gick fort =) 

Nu är jag helt slut och ligger här och myser med älskade Simon, det viktigaste i mitt liv, och ska alldeles strax somna. Imorgon är det dags för rond 2!
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0