Tiden bara springer iväg

Har nu vart på nya jobbet på akutkirurgen i 1,5 vecka och det är awesome!!! Jag tycker det är jättekul och det är hur trevliga människor som helst som jobbar där. Det är mestadels olika buksmärtor som kommer in men även falltrauman och liknande. Är väldigt spännande! Jag har fått gått HLR kurs och nu fått delegering på att ta venprover! Jag går upplärning den här veckan ut men det gör inget för att hon som är min handledare är ascool och vi har jättekul! Snygga pojkar jobbar det där också hehe ^^

Jag är iaf superglad just nu. Skulle dock jobba 100% men det blir alldeles för tungt så jag ska be om att få sänka procenten till 80%. Men åh, det känns bara så jäkla bra där. Jag ÄLSKAR att jobba på lasarettet. Dream come true :)

3 år

Igår den 12/5 var det 3 år sen min älskade Sebastian gick bort. 3 år! Vart har tiden tagit vägen? Jag planterade igår så det blev fint där. Måste dock byta ut alla lyktor o sånt.. 

Men men. Simon var med. Han lekte mest runt omkring men känns viktigt att han följer med. Jag vill förklara för han när han blir större också så att Sebbe alltid finns med. :)

Det hade regnat så stenen var inte så vacker. Vi ska skicka iväg den för att fylla i texten så den blir vit :)

8/5

Okej kanske dags att öppna upp sig... Jag är i en depression just nu. Det är en massa saker. Om 4 dagar är det 3 år sen sebbe dog, jag och D separerar och jag letar lägenhet och allt är bara jobbigt. Jag är glad och känner mig glad ibland men det håller inte i sig länge. Jag kan trycka bort det på jobbet men hemma... Då kommer tankarna. Jag är inte en tillräckligt bra mamma, bra partner, orkar inte ta hand om hemmet, jag orkar knappt se mina vänner och känner mig som en värdelös vän då. Känns som att jag bara tar och tar. Jag älskar mitt nya jobb men knappt så jag orkar ta mig dit.

Men! Det börjar äntligen vända! Jag har börjat gå på antidepp och det jag hoppades så på häromdagen har hänt! Jag har fått ett sommarvikariat på avd 7! Vilket är på akutkirurgen!  Jättehäftigt och jag ser såå fram emot det. Jag börjar må 18 Maj :D Är på 100% och är till 6 sep! Går det bra så får jag kanske förlängning! Jag är så pepp!!!! :D

Nu när det är på rätt väg så ska jag ta tag i andra trådar och försöka träffa mina vänner som jag knappt ser längre. Jag bestämmer träffar men backar ur och grejer... så trött men orkar inget. Men jag hoppas på att antideppen ska ge mig en liten push iaf.

Jag har förresten blonderat luggen. En på jobbet sa att jag såg ut som rouge i x-men ^^

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0