Imorgon är det 4 veckor..

... Sen lillebror föddes! Har det gått så snabbt? Här hänger man inte alls med ska jag säga. Dagarna bara flyger fram med blöjbyten, amning och försöka hålla igång ett hem. Har smått börjat socialisera mig med folk igen nu! Börjat våga gå utanför dörren haha. Hade glömt bort hur mycket planering som krävs för att ta sig utanför dörren som småbarnsförälder! Men oj så mysigt det är. Jag kan inte fatta det, är han verkligen här? Kommer han få stanna?

Har fortfarande ganska svårt att sova trots larm. Vill gärna känna så att han andas hela tiden. Simon har börjat med en ny rutin att vid 22 blir han superpigg och ganska skrikig och fruktansvärt tuttig till 1-2 på natten. Sen somnar han dock och sover till 5-5.30 i sin egen säng, vill amma och sover brevid mig efter det. Så ganska bra har jag det ändå :)

Imorgon ska vi till BVC igen för mer vägning! Hoppas att han gått upp sådär fint igen den här veckan! Hittade Sebastians BVCbok med längd och vikt och sådär. Simon 3 veckor vägde 4500g och var 53,5cm. Lika mycket och lika lång var Sebbe vid 6v ålder så man märker att det verkar vara bra skillnad på kvalitén på mjölken. Kanske kan amma längre denna gången då! Men tjockisen har snart växt ur 56! Hinner ju inte plocka fram alla kläder innan han växer ur dom! 
 
Vad kan jag mer säga. Jag bara stornjuter. Är orolig, saknar Sebbe men njuter ändå för fullt.
Simon kom med ljuset. 
 

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0