December

December är här! Det betyder att snart fyller jag år och sen är det julafton! Min favoritmånad som ni säkert förstår hehe. Vi har klätt granen här hemma. Den är superfin. Min första gran sen jag flytta hemifrån haha. Vi håller på och bygger en vägg här hemma för att min älskade avkomma ska få ett eget rum. Ska hämta en säng imorgon som är jättesöt som han ska ha :D Ska bli så kul att göra iordning hans rum! 

Killen har börjat få nå prickar i ansiktet, på ben, armar och fötter :/ Vet inte riktigt vad det är. Börjat försvinna en del i ansiktet men lemmarna är det värre med. Vi började smörja med bepanthen och då försvann det nästan i ansiktet så vi hoppas på att det ska försvinna på dem andra ställena också! Han är inte sjuk och verkar inte ha ont men man blir ju lite orolig...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0