Såatte... Vad händer?

Inte mycket just nu faktiskt. Jag är lite sur för lämnade in ett uppdrag till skolan den 26 och har ej fått svar på en än fast man ska få det inom 48h :( Jag tänkte plugga lite idag men vi får se om jag orkar hehe. Som vanligt kommer jag väl plugga som en galning två dagar innan.

Men jag kan berätta lite om helgen. Fredagen var väldigt trevlig! Sambon har ju fyllt 25 och kusinen fyllde 18 så vi slog ihop kalasen. Vi gick ut o käkade på Choys garden (buffé mums) och sen drog vi till strike för lite bowling! Simon var hos mamma men jag åkte och hämta han vid 12 tiden. Men ja bowlingen gick ju fantastiskt dåligt. Men det var väldigt roligt! Sedan spelade vi nått spel när man ska skjuta mot en tv-skärm. Killarna körde i en halvtimme innan och stajlade och hade sig. Sen så fick vi tjejer vara med i ett eget lag! Ingen hade gjort det innan och vi vann alla spelen haha! Min syster som var full som tusan träffade som att hon inte gjort något annat hahaha! Killarna skyllde på att då var dom trötta på spelet... viiiiisst surrö....

Sen resten av helgen var rätt lugn haha! Jag funderade på att träna. Blev inget... suck. Så tänkte tvinga ut mig själv i spåret senare! Önska mig lycka till att jag tar mig runt haha!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0