Tillbaka :)

Jag har fått drivet tillbaka! Igår hade jag prov på akutsjukvården och jag fick ett B :D Känns som att jag stått stilla en stund så det var så jäkla skönt att komma framåt. Nu börjar näst sista kursen som är palliativ vård :) 

Det går bra på det nya jobbet också. Det är fortfarande lite läskigt då man inte riktigt vet sin plats än eller hur saker fungerar. Men man lär sig mer och mer för varje arbetspass. Känns konstigt att jobba dagtid bara haha. 

Jobbar natt också denna månad så jag är lite väck i huvudet men det är roligt. Snart december och min födelsedag haha ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0