29/1

Det är ju den tiden på året så det är sjukdom, sjukdom och lite mer sjukdom här hemma. Jag har nog ett av sveriges sämsta immunförsvar. Nu är jag rikrigt jäkla förkyld, ont i halsen och feber. Jag blir knäpp snart!

Och min son, min älskade son. Han var febrig, slemmig och hostig i en vecka så jag sökte hjälp. RS-Virus som orsakat lätt lunginflammation :( Men han är pigg som tusan och jag sjuk så han hatar att vara hemma just nu.

Plugget ska vi inte tala om... sista uppdraget ska on den 1/2 och provet är dagen efter. Det får vi se hur det går... suck :(Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0