Ont i magen :)

Ätit 3 påskmiddagar på 2 dagar och nu har jag såå ont i magen och vill inte ha mer sån här mat på 3 år känns det som. Som tur är har jag ju till julen på mig att vila haha! Ägghalvor och räkomelett ät mina favvisar bara så ni vet haha! :)

Men vet ni vad! Det är bara typ 40 dagar kvar till lajv! Längtar som faaan! Enda jobbiga är att jag vet inte hur jag ska hinna sy något. Vill ha en klänning, men vet ju inte hur fet jag kommer vara och denna månad är jag fattig. Så kommer väl få tvinga Mia (min personliga handledare i sy kläder) en vecka innan lajvet hehe! Men jag tror på det här ^^

Nu ska jag hem och vila i soffan med en mysig filt mmmm <3

GLAD PÅSK!!

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0