Plugg, plugg, plugg

Jobbade i helgen och det gick bra. Var jobbigt dock för det regnade ju så förjävligt och dumma jag hade ju mina älskade tofflor på mig. Har såna där riktiga typ sjukhustofflor och dom är underbara och gå i :)

Var inte direkt däckad söndagen men var inte riktigt med i machen om vi säger så. Var alldeles snurrig och förvirrad och somnade nästan i duschen. Även idag har jag vart lite seg haha. Märks att man inte är van!

Jag har större delen av dagen pluggat och lär fortsätta efter att Simon somnat. Jag har prov imorgon i hälsopedagogik. Har faktiskt ingen aning om hur det kommer gå. Den enda kursen jag haft problem med faktiskt. Den är sååå tråkig. Så jag läser men det försvinner lika fort igen. Suck. Men så skönt att efter imorgon, då jävlar kommer jag äntligen in på fördjupningen och det är bara medicin kurser ;D Peppar inför praktiken! Så efter imorgon är jag lite friii iaf :D

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0