20/6

Tjaaa... massor som händer. Jag och D har ju nu gjort slut för ett tag sen och jag bor hos moder min. Jippie och bo hos mamsen igen haha. Men jag får min egna lägenhet (bodde med d direkt när jag flytta hemifrån) 1 augusti så är inte så länge! 

Men detta har ju gjort att vi ska ju ha Simon emellan oss. Och nu är första veckan som David ska ha han (han hsr mest vart med mig) och jag saknar han så jääääkla mycket redan. Känns sjult konstigt och har ingen aning om hur jag ska vänja mig :s Men jag känner att det här var det smarta att göra för alla och jag mår faktiskt mycket bättre. Jag ser framemot vad som kommer faktiskt :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0