Imorgon smäller det!

Imorgon börjar jag jobba på lasarettet! Tyvärr så har inte mina supersexiga stödstrumpor inte kommit än! Jag kör ett kvällpass imorgon så jag hoppas på att de hinner komma innan jag sticker till jobbet. Så outfiten är komplett liksom haha! 

Åh det är så spännande! Jag är dock självklart rysligt nervös också men taggad också. Det här är ju min dröm liksom. Jag är bara livrädd för att jag ska göra något fel :o

ah well... jag ska gå och sova nu så att jag är pigg och utvilad imorgon och kan va på mitt bästa humör och komma ihåg nånting haha.
önska mig lycka till!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0