Tiden bara springer iväg

Har nu vart på nya jobbet på akutkirurgen i 1,5 vecka och det är awesome!!! Jag tycker det är jättekul och det är hur trevliga människor som helst som jobbar där. Det är mestadels olika buksmärtor som kommer in men även falltrauman och liknande. Är väldigt spännande! Jag har fått gått HLR kurs och nu fått delegering på att ta venprover! Jag går upplärning den här veckan ut men det gör inget för att hon som är min handledare är ascool och vi har jättekul! Snygga pojkar jobbar det där också hehe ^^

Jag är iaf superglad just nu. Skulle dock jobba 100% men det blir alldeles för tungt så jag ska be om att få sänka procenten till 80%. Men åh, det känns bara så jäkla bra där. Jag ÄLSKAR att jobba på lasarettet. Dream come true :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0