Trött i dagmössan

Goddag! Liten update tyckte jag det var dags för... försökte med det igår men den oootroligt roliga appen vägrade ju fungera... igen. *suck*

Men nu har jag jobbat hela helgen och jag är helt slut! Men lägenheten är tömd, inte minst tack vare alla som hjälpte till då jag inte hade någon aning om hur jäkla lång tid det faktiskt tar. Men då har jag lärt mig det ^^ Så idag skulle dom in och göra flyttstäd och imorgon ska dom besikta lägenheten och vi ska lämna in nycklarna. Och idag har jag tvättat också! Sov 3h, sen tvättat och nu ligger jag här... kan lika gärna vara vaken så jag kan sova ikväll men är så jääähääävla trött så jag vet knappt vad jag heter.
 
Men måste sova för imorgon, då jävlar! Då hämtas nycklar och flyttlasset kan börja på riktigt! Jag är helt superspänd och tycker det ska bli jättekul :D Känns så skönt att det faktiskt blir av nu, och flytta är ju alltid skoj! Inte själva uppackandet och det slitiga... men när det är klart och man är installerad i det nya placet... MM underbart! 

Ja, då vet ni hur denna dag ser ut. Inte göra något vettigt alls, men det är ganska skönt det också hihi.

27/7-2012

Har idag inte vart utanför dörren. Mest för jag inte velat, men också för att jag har packat som en tok! Idag har jag plockat ihop 6 kartonger och det är MASSOR kvar! Hur samlar man på sig så mycket skit? Ändå har vi inte bott här så länge men det är helt galet. Men nästan alla kläder är ihoppackade nu, det mesta i vardagsrummet. Så är väl det största problemet kvar... köket. SUCK. Det är ju ansträngade att flytta! Men är ganska spänd. På söndag ska alla grejer ut för på måndag ska dom ha flyttstäd och på tisdag flyttar vi in i nya lyan! :D Känns ganska otroligt. Det här kommer låta jättedumt, eftersom jag bott hemifrån nu i typ 3 år... Men inte förrän NU känner jag mig typ vuxen haha. Stor lägenhet, som vi har KÖPT och nära mina föräldrar och på älskade Bjuris! Jag är trots allt, ganska lycklig just nu. Hur allting än är, kunde livet vara sämre.

8

Idag skulle min lilla älsklingsgris bli 8 månader. För 8 månader sen, 09.23... Varför hände detta? Jag försöker hålla mig positiv, men dagar som dessa vill jag inte resa mig ur sängen. 

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0