20/6

Tjaaa... massor som händer. Jag och D har ju nu gjort slut för ett tag sen och jag bor hos moder min. Jippie och bo hos mamsen igen haha. Men jag får min egna lägenhet (bodde med d direkt när jag flytta hemifrån) 1 augusti så är inte så länge! 

Men detta har ju gjort att vi ska ju ha Simon emellan oss. Och nu är första veckan som David ska ha han (han hsr mest vart med mig) och jag saknar han så jääääkla mycket redan. Känns sjult konstigt och har ingen aning om hur jag ska vänja mig :s Men jag känner att det här var det smarta att göra för alla och jag mår faktiskt mycket bättre. Jag ser framemot vad som kommer faktiskt :)

Första veckan

Då har jag vart på avdelning 7- akutkirurgen i 4 veckor nu. Jag trivs hur bra som helst och det är ett härligt gäng som jobbar där och känns som att jag passar in där med dom flesta iaf. Jag får bra kontakt med många patienter och jag trivs bara så jäkla bra.

Jag har nu gjort första veckan själv och jag tycker själv att det har gått väldigt bra. Jag har iaf fått beröm av de jag vart i team med och det känns ju bra. Vissa av ssk är så bra att vara i team med för de visar verkligen uppskattning för jobbet man gör och det gör en så glad :) 

Nu tar vi en skön helg i solen dock!

8/6-15

Igen så bara springer tiden iväg så jag knappt hinner mig. Privatlivet är så skit så det finns inte så vill inte ens nämna det för då börjar jag gråta. Jag är bosatt hos mamma med sonen av olika skäl och bara blä...
 
Men! Det nya jobbet är awesome. Jag har ikväll gjort första passet på egna ben efter upplärningen. Bara för att jag hoppades på en lugn kväll så gick ju allt skit såklart... Haha inte riktigt men det blev en del att göra. Skulle sätta kateter och det var spännande. Så under hela kvällen annars var jag vak åt en rymningsbenägen dement tant som var superstark som troligtvis kunnat kört över mig med rullatorn om hon ville det haha. Så jag hade fullt upp men det är kul. Kvällen gick fort =) 

Nu är jag helt slut och ligger här och myser med älskade Simon, det viktigaste i mitt liv, och ska alldeles strax somna. Imorgon är det dags för rond 2!
 
 
 

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0