Det är fan inte sant!

Praktiken började ju igår och första dagen var riktigt rolig! De som jobbade där var jättetrevliga och t.o.m en som läser min blogg! Fantastiskt kul :D

Inte lika kul och självklart att det ska komma nu är att jag är sjuk. Hade lite rethosta igår men inget mer. under natten dock började jag bli mer snorig och fick tryckkänsla över bröstet. Fick svårt att andas. jätteläskigt. Sjukanmälde mig och tog mig senare till läkare. 38, 4 grader, syresättning på 89%. Jättesvårt att andas så jag fick luftrörsvidgande och blev alldeles skakis. Efter en del prover så kom de fram till astmaanfall pga allergi. Så fått ut mer luftrörsvidgande, sån där inhalator om astman kommer tillbaka och penicillin. Så ska väl gå en snabb kur och hoppas det blir bättre så jsg kan gå tillbaka till praktiken!

Min bebis har feber och är snorig också så vi har sjukstuga här hemma.

Självklart under praktiken... :(Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0