Kvällens nöje...

... Består i att öppna nya akutsjukvårdsboken som äntligen kommit! Imorgon börjar kursen och en vecka från imorgon börjar praktiken! Så peppad fortfarande. Man hoppas ju såklart på att dom ska bli alldeles imponerade av hur bra man är så man får jobba kvar efteråt haha. Man kan ju alltid hoppas! 

Är inte så mycket läsa till denna kurs utan det är mestadels praktik så tänkte försöka bli av med denna kurs så fort som möjligt! Försöker komma på ett ämne att skriva arbetet om men kan absolut inte bestämma mig! Det ska ju egentligen in sist men tänkte försöka börja med det snart iaf så att man kan göra klart dom här kurserna!

Snart är man färdigutbildad undersköterska! Känns faktiskt riktigt bra! Har fått helt okej betyg hela tiden också. Ska allvarligt fundera på att gå den där specialistutbildningen. Verkar väldigt spännande och jag har definitivt fått smak på att plugga hehe =)


Men kom med förslag på vad jag ska skriva i mitt arbete?
Kan liksom skriva om allt typ inom medicin och på uskanivå då såklart. 
Kanske en sjukdom? Men vilken? Kom med tips! :D
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0