Nytt till mig

Idag kom det hem nya böcker till mig! Håller på att fylla ut min boksamling. Åh så jag älskar böcker! Spelar ingen roll vad den handlar om, jag läser den förr eller senare. Har allt från kalle pocket till stephen king i bokhyllan. Jag läser alltid lite varje dag. Jag har alltid en bok jag läser. Om jag inte har någon ny så läser jag om någon bara. Älskar verkligen att läsa. Kunde jag skulle jag nog ha ett litet bibliotek hemma haha :)

Det kom hem "För dig nära", tantsnuskis i stuk med fifty shades och de är awesome och "Cirkeln". Har tänkt länge att jag ska börja läsa den trilogin så såg jag att den skulle komma ut på film och blev ju såklart extra sugen så nu har den kommit hem till mig :D 

Så ni kan ju gissa vad jag ska roa mig med ikväll? ;)
 

 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0