Helgen

Om ni undrar vad jag roat mig med i helgen är det att dö i värmen, pluggat och HANDSYTT en tunika. Den blev faktiskt ganska bra! Ska ha den på lajv sen. Den är inte sne eller nånting men stygnen är inte vackra haha. Ser ut som en unge gått lös med en häftapparat. Men jag är stolt över att den ändå blev så bra :D Nu ska bara en kjortel, hosor, struthätta och fordring på min rock göras... 

Nu när det är någorlunda svalt passar jag på att plugga då det inte går på dagarna för då kokar hjärnan över. Så nu väntar lite plugg. God kväll :)
Elin Källberg
2014-07-28 @ 07:55:54

Säg till om du vill ha hjälp med att sy ;)

Svar: Absolut :) just nu försöker jag själv men tunikor är ju inte så svårt så kommer nog komma sen när stoltheten försvunnit haha ;)
Carro - Änglamamma och mamma till Simon
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0