Osexigt plugg

Pluggar för har inlämning imorgon i skolan. Hoppas bli klar ikväll så att jag kan göra uppgiften imorgon på morgonen och sen börja på nästa kapitel på kvällen. Fullt upp med denna kurs... Men det jag skulle skriva var att jag just nu läser om könsorganen. Och jag måste säga att det är otroligt avtändande haha! Veta hur allt är sammankopplat och om penisens cylinderformade svällkroppar och kvinnans sura miljö... Alltså är väldigt fascinerande hur avancerade våra kroppar är men att läsa om det här förstör sexlivet haha! :P ah tja det måste göras! Ha så kul ni andra ikväll!Louise
2014-07-29 @ 22:55:06
URL: http://lowice.blogg.se

Hahaha! Jag DÖR!
Men det måste ändå vara ganska nice att läsa det nu, lite svalkande! Pulsen blir lägre och all form av upphetsning försvinner i från kroppen. Alltså ett rätt schysst kapitel att läsa om nu? ;)

Svar: Haha men ungefär! Moodet bara tvärdök kan jag ju säga! Nu kommer jag väl bara klämma på mannens ljumske för och och se om jag kan känna något. Som man får sig en riktig kalldusch vilket är som du säger nice i sommarvärmen ;)
Carro - Änglamamma och mamma till Simon
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0