Inget driv

Hejsan!

Vi lever här hemma. Även om jag inte känner mig så himla pigg. Var nyligen sjuk och nu har jag åkt på pestförkylningen igen! Tror det är Simon som drar hem från dagmamman eller något och jag har ju aldrig kunnat stå emot förkylningar särskilt bra. Så jag ligger nerbäddad och försöker kurera mig och ber till hägre makter att jag får hålla mig frisk också. Underbart det här när man precis börjat nytt jobb.

Skolan går framåt. Fick en jätteboost med lust att bli färdig men den dog ut rätt fort. På tisdag är det dock prov i akutsjukvård sen veckan efter börjaar jag med nästsista kursen - palliativ vård.
Jag vill verkligen bli färdig nu men har inget driv what so ever =(

Ligger i sängen och skrattar åt sådana här ikväll när jag kurerar mig:

 
Louise
2014-11-05 @ 10:17:26
URL: http://lowice.blogg.se

Krya på dig Carro!

Svar: Jag tror det är Simon som drar hem en massa basilusker så jag blir sjuk :(
Carro - Änglamamma och mamma till Simon
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carro - Änglamamma och mamma till Simon

24 årig ensamstående 2 barnsmamma från Västerås. Min första son dog 5mån gammal i PSD och sedan kom lillebror Simon i oktober 2013 som tack och lov fått stanna hos oss. Nyexad undersköterska som fått en chans att få börja jobba på lasarettet som vart drömmen länge. Träffat nya kärleken i livet också, Henri. Här inne varvas det med glädje, sorg, gnäll och en jäkla massa annat som försigår i en mammas liv. Jag berättar även om ett annat stort intresse vilket är lajv. Välkomna hit!

RSS 2.0